Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Freds- och konfliktvetenskap, Kanada

Studin
Offentlig Förvaltning
Samhällsvetenskap
Freds- och konfliktvetenskap, Kanada beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
2 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera en AS Associate degree i freds- och konfliktvetenskap på Langara College i Vancouver, Kanada. Detta program handlar om problemet med mänskliga konflikter, särskilt våldsamma och destruktiva konflikter, och vad som krävs för att lösa konflikter på ett konstruktivt och fredligt sätt.

Utbildningens innehåll
Utbildningen är tvärvetenskaplig: du studerar social- och samhällsvetenskaper med historiska och filosofiska perspektiv. Du fördjupas inom området genom gästföreläsningar och seminarier med yrkesverksamma proffs inom världen av konfliktlösning: politiker, fredsförhandlare, diplomater och ledare. 

Möjligheter efter utbildningen i freds- och konfliktvetenskap
Freds- och konfliktstudier kan leda till en bredd av olika yrkeskarriärer bl.a inom:

  • politik
  • internationella relationer
  • juridik
  • säkerhet
  • utbildning
  • regering/myndigheter/public affairs


Langara College, Kanada
Langara College är ett statligt college i Vancouver, en stad som flera gånger utsetts till en av världens vackraste och bästa städer att leva i (most liveable cities). På Langara College studerar omkring 23 000 studenter varav 6 000 internationella studenter från mer än 80 länder.

Hög kvalitet på undervisning, studier i små klasser, utmärkt studentsupport och låga undervisningsavgifter bidrar till skolans popularitet.

Plats

  • Kanada

Kommande starter

Kanada

Start
Höst 2021

Kanada

Start
Vinter 2022

Kanada

Start
Vår 2022

Kanada

Start
Höst 2022

Kanada

Start
Vinter 2023

Kanada

Start
Vår 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök