Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Luxury Management and Guest Experience, Schweiz

Studin
Organisation & Ledning
Service & Kundtjänst
Luxury Management and Guest Experience, Schweiz beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
1,5 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera till en master inom lyxbranschen på Glion i Schweiz. Detta unika masterprogram Luxury Management and Guest Experience positionerar dig för en global karriär inom lyxindustrin. Dyk in i en värld av lyx, modedesign och hospitality!

Lär dig om utveckling, marknadsföring och management av lyx och service på högsta nivå.

Under 2 intensiva terminer på toppskolan Glion i Schweiz lär du dig bl.a: Luxury Business Environments, Marketing and Brand Management, Luxury Experience and Innovation, Strategies and Business Models

Praktisera och bygg ditt nätverk
Den tredje och sista terminen består av en praktikplats på ett företag eller organisation i Glions globala nätverk av partners. Praktiken är betald och kan genomföras i hela världen. Under praktiken testar du det du har lärt dig samtidigt som du får relevant karriärerfarenhet och bygger upp ditt nätverk.

Glion
Glion Institute är en av världens främsta hotellskolor. Glions nära och starka samarbete med lyxvarumärken inom hotell- och besöksnäringen ger dig tillgång till ett globalt nätverk av framtida arbetsgivare.

Plats

  • Schweiz

Kommande starter

Schweiz

Start
Vår 2022

Schweiz

Start
Höst 2022

Schweiz

Start
Vår 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök