Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Optimering av Hållbara Energisystem, 400 YH-poäng

EEoT
Miljö & Hållbarhet
Teknik & Ingenjör
Optimering av Hållbara Energisystem, 400 YH-poäng beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Takt
Heltid
Längd
2 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du bidra till att utveckla hållbara energilösningar? Blir du nyfiken då du hör begrepp som e-mobility och energioptimering? Vill du ha ett framtidsyrke med mycket goda möjligheter till anställning? Är du beredd att ta ansvar för ditt eget lärande i en stimulerande miljö som ger dig mycket goda branschkontakter?

Då är den här utbildningen helt rätt för dig.

Kvalificerade energiprojekt kräver kompetent personal som förstår dagens och morgondagens utmaningar. Med en yrkeshögskoleexamen inom optimering av hållbara energisystem är du rustad för att göra såväl avancerade analyser som att genomföra det praktiska installationsarbetet.

Utbildningen ger dig också kunskap om hur du driver framgångrika projekt för kunds räkning som konsult eller som anställd.

Framtida yrkesroll
Det råder brist på personer som klarar av att arbeta med kvalificerad energieffektivisering och branschen behöver fyllas på med betydligt fler människor. Det finns också ett helt nytt behov av personer med ämnesöverskridande kompetens som kan fylla helt nya roller på arbetsmarknaden. Framtidsutsikterna är alltså mycket goda.

Din framtida yrkesroll kan vara specialiserad ingenjör med inriktning på energisystem och dess optimering , el-energiprojektör eller konsult inom elsystem och e-mobility.

Plats

  • Stockholm

Kommande starter

Stockholm

Start
2021-08-30
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för EEoT

Om EEoT

EEOT (El, Energi och Teknik) är Yrkeshögskolan som erbjuder utbildningar inom grön teknik, med ledorden: miljövänlig, energieffektiv och hållbar. 

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök