RPM-instruktör
Göteborgs stad

Skola Les Mills Nordic

Utbildningsstart

15 februari 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Göteborgs stad

Pris

3 200 kr

Kort om utbildningen


UTBILDA DIG TILL RPM®-INSTRUKTÖR
Älskar du träning och brinner lite extra för cykling? Då är en grundutbildning i RPM® det rätta valet för dig!

RPM® är energifylld, enkel och effektiv konditionsträning på cykel inomhus. Tillsammans cyklar man uppför utmanande backar, fartfyllda raksträckor samt pulshöjande intervaller. Du reglerar själv motståndet på cykeln och kan anpassa träningen därefter för att nå dina träningsmål.

Som RPM®-instruktör är det bra om du har erfarenhet av inomhus/utomhus cykling, samt är van vid utmanade konditionsträning.

Kursens upplägg
Under Les Mills 2-dagars grundutbildning blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv. Les Mills gruppträningsprogram är förkoreograferade och som cerifierad instruktör får du ny musik och koreografi varje kvartal.

Licensierad Les Mills-instruktör
Som licensierad Les Mills-instruktör har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För att boka dig läs mer och anmäl dig hos Les Mills.