CERTIFIERAD MAKE-UP ARTIST BASIC OCH ADVANCED
Distans

Skola Academy Online

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

15 000 kr

Kort om utbildningen

MAKE-UP ARTIST BASIC:
Att arbeta som Makeupartist är ett mångsidigt yrke eftersom olika typer av situationer och kunder kräver olika typer av makeup. En Makeupartist är efterfrågad på marknaden och du kan arbeta med artister, skådespelare, modeller och fotografer etc.

Utbildningen tar upp flera olika makeuptekniker och du lär dig ansiktets anatomi och form för att kunna applicera rätt typ av makeup för modellen beroende på syfte.

Eftersom utbildningen ges på distans i vår kursportal måste du själv skaffa material enligt en specifikation du får av oss samt att du själv ordnar med en modell som du lägger din makeup på.

Du gör inlämningsuppgifter och skickar in foton på ditt arbete som kursledaren ger dig feedback på.

Denna kurs är riktad till den som främst vill satsa på att jobba i sminkbutik, skönhetssalong, försäljning, eget företag, frilans, privatpersoners bröllop och andra stora fester.

Grundutbildning som går att bygga på med Avancerad skönhets Make Up Artist Modul 2 efter du läst Grund Make Up Artist Basic Modul 1.

MAKE-UP ARTIST ADVANCED:
Denna påbyggnadsutbildning är riktad till den som redan har grundutbildning (Basic eller motsvarande) Makeup Artist men vill kunna lägga en mer avancerad makeup.

Avancerad Beauty Make Up Artist, glitter, glamour, vintage. För dig som redan jobbar i salong/butik eller är frilansande. För en större kundkrets.

För dig som vill bli nästa generations professionella Makeupartist.

Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

ATT STUDERA TILL MAKE-UP ARTIST INNEBÄR ATT:

  • Du startar din utbildning när du vill
  • Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
  • Du avgör själv studietakten
  • Du studerar var du vill