Live music: Booking & Planning
Distans

Skola DMG Education

Utbildningsstart

1 februari 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

7 950 kr

Kort om utbildningen

Vill du lära dig att boka, planera och genomföra spelningar eller turnéer? Med denna onlinekurs får du inblick i det professionella arbetet bakom livemusik för artister och talanger.

Live Music: Booking & Planning är en praktisk och onlinebaserad kurs för dig som vill kunna boka, planera och genomföra exempelvis en konsert eller turné i en växande livescen. Under kursen bygger du kunskap kring det professionella arbetet med livemusik för artister och talanger(eller dig själv), tillsammans med kursledare som är en av Sveriges främsta inom området. Erbjud bästa möjliga upplevelse och service från början till slut, med kunskap om exempelvis relationer, budgetering, avtal och marknadsföring.

  • 12 veckor
  • Helt online
  • Expert som kursledare

Arbeta med livemusik
Efter kursen har du en bra grund för att boka och planera livemusik från början till slut, på ett professionellt och framgångsrikt sätt. Erbjud bästa möjliga service och upplevelse i den växande livescenen, där fler artister/band har chansen att komma fram. Skapa genomtänkta grunder, så att allt flyter på. Jobba bakom kulisserna som exempelvis “manager”, “promoter”, “turnéledare”, “bokare” eller “agent”. Boosta motivationen med ditt nya nätverk av likasinnade deltagare, och framtida branschkollegor. Inga krav på förkunskaper.