Projektledare
Distans

Skola Distansinstitutet

Utbildningsstart

10 juni 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Pris

19 900 kr

Kort om utbildningen


Den här utbildningen till projektledare lär dig att koordinera, styra och leda alla olika typer av projekt.

Behovet av projektledare är mycket stort inom i stort sett alla branscher, företag och avdelningar. I vissa branscher är hela verksamheten uppbyggd för att drivas i projektform. Detta ger dig som genomför den här utbildningen enormt många valmöjligheter på arbetsmarknaden.

För att ett projekt ska nå önskat resultat, hålla den satta budgeten och inte minst ha någon som håller samman, driver och leder projektet är en projektledare central.

Den här utbildningen passar för alla som har projektledaransvar idag eller önskar att ha det i framtiden. Då alla projekt är unika utgår vi från de generella, beprövade metoderna som är enkla att applicera på små som stora projekt. Du kommer få väldigt mycket värdefull information och alla modeller för att lyckas i rollen som projektledare.

Efter utbildningen
Efter genomförd utbildning blir du Diplomerad projektledare.
För att bli Certifierad projektledare krävs godkänt arbetsprov. All information kring detta får du i utbildningen. Certifieringen är valfri för alla deltagare.
Den kompetens du besitter efter utbildningen ger dig många val på arbetsmarknaden. Det finns nästan oändligt många yrkesroller som innefattar ansvar för projektledning.

Studietid:Du väljer själv