Elsäkerhet - Nya kravkursen
Distans

Skola Företagsanpassade kurser i Sverige AB

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

19 000 kr

Kort om utbildningen

1 dag lärarledd utbildning på plats hos er!

Denna kurs vänder sig till alla som befinner sig på en arbetsplats där elektrisk utrustning med starkström förekommer med huvudsyfte att lära sig att undvika elfaror samt vad aktuella lagar och föreskrifter säger. Kursen är anpassad efter branschens krav och därmed möjlig att registrera på ditt ID06 kompetenskort.

Kursen utgår från Arbetsmiljöverkets föreskrifter, Elsäkerhetsverkets krav samt Arbetsmiljölagen.

Efter avslutad kurs så ska du som du som inte är elektriker men som befinner dig på områden med elektrisk utrustning tillgodoses baskunskaper för att lära dig att undvika faror och vikten att säkerheten kommer i första hand när det kommer till el.

Du kommer också känna till det mest grundläggande gällande vad lagstiftningen säger.

Efter avslutad kurs så ges varje deltagare ett personligt kursintyg som styrker dennes kunskaper i ämnet samtidigt som ert företag får ett företagsintyg som visar att ni utbildat er personal i Elsäkerhet.

Vid önskemål så registrerar vi ditt utbildningsbevis i ID06 kompetensdatabas kostnadsfritt.

Observera att detta är en företagsanpassad kurs. Priset är en uppskattning och kan bli högre eller lägre beroende på var i landet ni befinner er och antalet deltagare. Efter kort avstämning så ges ni ett fast pris som inkluderar samtliga kostnader.

En Företagsanpassad kurs innebär att vi kommer ut till Er arbetsplats och håller utbildningen på plats hos er. Detta gör att vi kan anpassa kursen efter era särskilda önskemål och behov och ni slipper rese- samt logikostnader för er personal för att delta i kurs. I en företagsanpassad kurs får ni även ökat utrymme att ställa frågor till föreläsaren som är ämnesexpert, något som annars kan vara en utmaning vid större grupper med deltagare från konkurrerande verksamheter. Ni kan också öva på den utrustning och i den miljö ni befinner er i dagligen. Vi är enID06-ackrediterad kompetensregistrator och registrerar vid önskemål era utbildningar på era respektive ID06-kort. Detta gör vi helt kostnadsfritt!