Ställningsbyggnad <9 meter
Distans

Skola Företagsanpassade kurser i Sverige AB

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

19 000 kr

Kort om utbildningen

1 dags lärarledd utbildning

Arbetsmiljöverkets regler kräver att alla som arbetar med att bygga ställningar från 2 meter upp till 9 meter har dokumenterade kunskaper.

Vår ställningsutbildning ger deltagaren de kunskaper gällande risker om ställningars bär- och dragkrafter som krävs och ert företag får efter avslutad kurs ett företagsintyg som intygar genomförd utbildning och samtliga deltagare får personligt kursintyg efter avslutad kurs.

Kraven kommer från att det är vanligt förekommande att outbildade ställningsbyggare bygger potentiellt livsfarliga ställningar både för de som ska använda ställningen och de runtom ställningen och många olyckor sker årligen.

Efter denna utbildning kommer deltagarna ha goda grundläggande kunskaper och färdigheter som inte bara krävs av Arbetsmiljöverket utan också framförallt möjliggör en säker materialhantering med minskade risker för personskador till följd.

Våra föreläsare är certifierade i ämnet med lång erfarenhet och god pedagogisk förmåga!

Vid önskemål så registrerar vi ditt utbildningsbevis i ID06 kompetensdatabas kostnadsfritt.

Observera att detta är en företagsanpassad kurs. Priset är en uppskattning och kan bli högre eller lägre beroende på var i landet ni befinner er och antalet deltagare. Efter kort avstämning så ges ni ett fast pris som inkluderar samtliga kostnader.

En Företagsanpassad kurs innebär att vi kommer ut till Er arbetsplats och håller utbildningen på plats hos er. Detta gör att vi kan anpassa kursen efter era särskilda önskemål och behov och ni slipper rese- samt logikostnader för er personal för att delta i kurs. I en företagsanpassad kurs får ni även ökat utrymme att ställa frågor till föreläsaren som är ämnesexpert, något som annars kan vara en utmaning vid större grupper med deltagare från konkurrerande verksamheter. Ni kan också öva på den utrustning och i den miljö ni befinner er i dagligen. Vi är enID06-ackrediterad kompetensregistrator och registrerar vid önskemål era utbildningar på era respektive ID06-kort. Detta gör vi helt kostnadsfritt!