Bokföring I - grunder
Distans

Skola FEI - Företagsekonomiska Institutet

Utbildningsstart

13 januari 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

31 000 kr

Kort om utbildningen

Bokföring I – grunder är det första steget i vår klassiska bokföringsserie. Det är en nybörjarkurs som inte kräver några förkunskaper. Den är praktiskt upplagd och mycket användbar eftersom alla delar av bokföringsarbetet behandlas. Välj om du vill gå på plats i FEI:s lokaler eller på distans med hjälp av FEIFLEX (eller kombinera Stockholm och distans om du vill!). Efter kursen kan du tentera första steget av FEI:s Certifikat Bokföring.

Om kursen
I kursen får du lära dig hur affärshändelser registreras löpande och hur resultat och ekonomisk ställning rapporteras. Det är vår uppfattning att man bäst lär sig löpande bokföring från handen till huvudet, och inte tvärtom! Det gäller helt enkelt att öva och åter öva. I både manuella och datorbaserade övningar får du träna dig i att bokföra vanligt förekommande affärshändelser som t ex inköp, försäljning och löneutbetalning. I kursen ingår också hur du fyller i skattedeklarationer och hur skattekontot fungerar. Avslutningsvis genomförs ett omfattande praktikfall som sammanfattar de affärshändelser som ingår i kursen på ett autentiskt sätt.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning
3+2 dagar - 3 veckor eller 1 förmiddagspass/vecka - 10 veckor

Avgift
24 800 kr
Ordinarie avgift ex. moms