Bokföring III - årsredovisning enligt K2
Distans

Skola FEI - Företagsekonomiska Institutet

Utbildningsstart

3 december 2019

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

32 375 kr

Kort om utbildningen

Bokföring III är det tredje steget i vår Bokföringsserie. Du lär dig hur en årsredovisning upprättas och analyseras i ett företag som har valt K2 som regelverk. Teori varvas med exempel och övningar. Välj om du vill gå på plats i Stockholm eller på distans med hjälp av FEIFLEX (eller kombinera Stockholm och distans om du vill!). Efter kursen kan du tentera tredje steget av FEI:s Certifikat Bokföring.

I kursen behandlas företagets årsredovisning utifrån de krav som ställs i lagtext samt normgivande anvisningar och rekommendationer. I samband med detta kommer vi att noggrant gå igenom och tillämpa de värderingsregler som finns i K2. Jämförelse kommer även att göras med K3 som är obligatoriskt i större företag. Kursen avslutas med ett kortare avsnitt om räkenskapsanalys där du får lära dig att analysera företagets räkenskaper med avseende på betalningsförmåga, ekonomisk ställning och lönsamhet.

Omfattning
Att lära sig bokföring på FEI innebär flexibilitet. Du kan välja på två olika studievarianter:

  • Intensivkurs 4 dagar kl. 09.00-16.00. 
  • Terminskurs 1 förmiddagspass/vecka kl. 09.00-12.00 i 8 veckor.

Avgift
25 900 kr exkl. moms (32 375 kr inkl. moms). I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt lunch och/eller kaffe. Avgiften faktureras före kursstart.
Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 460 kr/mån.