HR-chefens roll i ledningsgruppen - Affärsdriven HR
Distans

Skola FEI - Företagsekonomiska Institutet

Utbildningsstart

16 mars 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

21 875 kr

Kort om utbildningen

HR har i allt högre grad en strategisk betydelse i företagets verksamhet. I denna kurs diskuteras hur HR kan bidra till den övergripande affärs- och verksamhetsstrategin i företaget och/eller organisationen. Kursen behandlar hur du som HR-chef kan och bör bidra på ett konstruktivt och affärsdrivet sätt som gör ditt företag eller organisation framgångsrikt.

Den här kursen visar tydligt hur HR kan bidra till att stödja den övergripande affärsstrategin i företaget och/eller organisationen. Kursen ger en grundläggande förståelse och insikt i hur HR hänger ihop med affärsplanering. Processer som affärsplanering, HR-strategi, målstyrning och områden som t.ex. företagskultur behandlas. Kursens huvudmoment är ett case-arbete som syftar till att ta fram en affärsdriven HR-strategi, där vi även övar på argumentation och införsäljning av HR-strategiska insatser. Metoden är en blandning av teori och case.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning
En dag/vecka kl. 09.00- 16.00 under tre veckor, sammanlagt 3 dagar.

Avgift
17 500 kr exkl. moms (21 875 kr inkl. moms).  Kurslitteratur och annat kursmaterial samt kaffe och lunch ingår. Avgiften faktureras före kursstart.
Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 311 kr/mån.