Lön III - fördjupningskurs
Distans

Skola FEI - Företagsekonomiska Institutet

Utbildningsstart

2 mars 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

29 875 kr

Kort om utbildningen

Lön III är den sista och avslutande kursen i vårt kompetensprogram för löneadministratörer. I denna kurs fokuserar vi på specifika områden som har särskild aktualitet: Löneväxling, Excel och Kommunikation. Efter kursen kan välja att tentera för att uppnå FEI:s Lönecertifikat.

Kursen vänder sig i första hand till dig som har gått, eller har kunskaper motsvarande Lön I och II. Kursen passar också dig som är mer erfaren inom löneområdet eller som arbetar på en ekonomi- eller HR-avdelning och ofta får hantera svårare situationer med medarbetare, skuldhantering eller ansvarar för beräkningar av löneväxlingar.

Kursen genomförs med FEIFLEX.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning
Kursen genomförs som modulkurs 2+3 dagar kl.09.00-16.00 under ca 3 veckor.

Avgift
23 900 kr exkl. moms (29 875 kr inkl. moms). I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt lunch och/eller kaffe. Avgiften faktureras före kursstart.
Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 425 kr/mån.