Marknadsekonom DFEI 120 hp
Distans

Skola FEI - Företagsekonomiska Institutet

Utbildningsstart

4 december 2019

Studielängd

3 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

318 750 kr

Kort om utbildningen

Marknadsekonom DFEI är en utbildning för dig som efterfrågar gedigna kunskaper i marknadsföring, företagsekonomi, nationalekonomi och ledarskap. Du får ett ordentligt kompetenslyft som du har direkt nytta av i din karriär. Utbildningen är unikt flexibel. 

Marknadsekonom DFEI 120 hp ger en företagsekonomisk och juridisk grund följt av ordentligt fördjupade kunskaper inom marknadsföringens olika delmoment inklusive marknadsanalys, marknadskommunikation och marknadsrätt. Utbildningen ger också kunskaper i redovisning inklusive bokslut samt nationalekonomi och statistik. Ett examensarbete som med fördel är kopplat till ditt arbete, avslutar utbildningen.

Kursen kan läsas i Stockholm eller på distans via FEIFLEX.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning
2,5 års studier parallellt med arbetet. Lektioner på FEI ges i tvådagarspass var sjunde vecka. Mellan passen läser du in litteratur och studerar online.

Utbildningsstarter
Marknadsekonom DFEI ger dig flexibilitet. Du kan påbörja utbildningen 6 gånger per år.

Avgift
Avgiften uppgår 255 000 kr exkl. moms (318 750 kr inkl. moms). Avgiften delas upp och faktureras årsvis.
Kursavgiften måste betalas av arbetsgivaren. Arbetsgivaren binder sig för ett block i taget. I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial, ordinarie tentamina i Stockholm, samt lunch och kaffe vid seminarier på FEI.
Eget företag? Delbetala med FEI Studielån från 4 526 kr/mån.