Redovisningskonsult 400 Yh-poäng
Distans

Skola FEI - Företagsekonomiska Institutet

Utbildningsstart

1 augusti 2020

Studielängd

2 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

0 kr CSN

Kort om utbildningen

En redovisningskonsult arbetar med företagets redovisning. Allt från det lilla familjeföretaget till det stora internationella företaget med egen ekonomiavdelning. Som utbildad redovisningskonsult har man den kunskap som behövs för att hantera företagets ekonomi, moms och skatteredovisning och kan upprätta företagets ekonomiska rapporter, årsredovisning och inkomstdeklaration. Tänkbara arbetsplatser är ekonomiavdelning på ett större företag, redovisningsbyrå, revisionsfirma, skatteverket mm… Många redovisningskonsulter arbetar som egna företagare med konsultuppdrag.

Exempel på befattningar på kommande yrkesroll kan vara redovisningskonsult, redovisningsansvarig, redovisningsassistent, redovisningsekonom och ekonomiansvarig.

Kursen kan läsas i Stockholm och på distans via FEIFLEX.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning: 400 YH-poäng, 80 veckor varav 22 veckor Lärande i arbete, LIA.

Finansiering: Avgiftsfri utbildning som berättigar till studiemedel CSN.