The Scandinavian Executive MBA
Distans

Skola FEI - Företagsekonomiska Institutet

Utbildningsstart

20 januari 2020

Studielängd

2 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

287 500 kr

Kort om utbildningen

FEI erbjuder ett MBA-program för dig som efterfrågar kvalificerad kompetensutveckling i din chefsroll. Vi har samlat en elitgrupp av skandinaviska forskare och lärare för att erbjuda en utbildning av högsta klass. Studierna genomförs på engelska och du får både kunskaper och en examen med internationell gångbarhet. 

Denna internationella MBA-utbildning har en tydlig skandinavisk förankring. Den är skräddarsydd för dig vill göra affärer i eller med skandinaviska företag eller för dig som helt enkelt söker ett MBA-program som vilar på en värdegrund som känns relevant och modern. Vår ambition är att ge dig kunskaper i management för dagens och framtidens näringsliv, där CSR-frågor som miljö, hållbarhet och jämlikhet har självklart utrymme i kursplanerna.

Kursen kan läsas i Stockholm, London eller på distans via FEIFLEX.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Utbildningsstart
Två utbildningsstarter per år. The Scandinavian MBA startar årligen i januari respektive september.

Avgift
230 00 kr exkl. moms (287 500 kr inkl. moms). Tre former av finansiering är relevanta för The Scandinavian MBA

  • Arbetsgivaren betalar avgiften mot faktura
  • Deltagaren betalar avgiften mot faktura
  • Deltagaren betalar avgiften med hjälp av FEI Studielån