Copywriting 1
Distans

Skola Forsbergs Skola AB

Utbildningsstart

12 september 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Pris

14 000 kr

Kort om utbildningen


Hur skriver man säljande texter? Och vad är det egentligen som gör en text lättläst? Forsbergs Distanskurs i copywriting vänder sig till dig som vill testa på yrket som copywriter – men också till dig som är nyfiken på hur reklambranschen fungerar. Varje kursbrev ger dig en inblick i vanliga moment och utmaningar en copywriter kan stöta på under sin arbetsdag.

Kursen är meriterande för att söka vidare till heltidsutbildningen. Den fungerar även utmärkt som inspiration för dig som är yrkesverksam och skriver mycket i ditt jobb.

INNEHÅLL
1: Vad är en copywriter? 2: Effektiv kommunikation. 3: Reklam och säljande texter 4: Bra rubriker. 5: Sätt ton på din text. 6: Nya idéer. 7: Copy i bild. 8: Skapa din egen kampanj. Ordningen på breven kan variera.

KURSFAKTA
Kursen omfattar totalt 8 kursbrev. Breven innehåller information, exempel, tips och råd som kan inspirera samt uppgifter som ska lösas. Varje uppgift har olika svårighetsgrad. Beräknad arbetstid är cirka 2–6 timmar per vecka. Breven ska lösas inom cirka 2 veckor. Vi skickar breven via mail. Ingen traditionell betygssättning utan din lärare bedömer och returnerar dina lösningar tillsammans med personliga kommentarer. Efter kursen får du ett personligt omdöme och slutdiplom.