CERTIFIERAD KOSTRÅDGIVARE
Distans

Skola International Personal Training Academy

Utbildningsstart

5 april 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

15 052 kr CSN

Kort om utbildningen

Allt fler människor blir idag medvetna om kostens betydelse för hälsan, välmåendet och prestationsförmågan. Därmed ökar också intresset för att förändra ohälsosamma matvanor till det bättre. Men vilka råd och rekommendationer ska man egentligen tro på när man dagligen får ta del av motstridig information i medierna?

För att få hjälp att hitta rätt söker sig allt fler människor till en kostrådgivare. Behovet för människor med kompetens inom kost & näringslära har aldrig varit större och välutbildade kostrådgivare är något som verkligen behövs.

IPTA – International Personal Training Academy – erbjuder dig som vill utbilda dig utomlands den bästa och mest omfattande utbildningen till Certifierad Kostrådgivare som finns på den svenska marknaden.

Utbildningen får du dessutom i en unik miljö, den fantastiska semesterstaden Marbella på spanska solkusten med härliga stränder och ett livligt nöjesliv. Utbildningen till Kostrådgivare på IPTA är upplagt som en intensivutbildning om sju intensiva dagar i Marbella och nio veckors distansutbildning. Utbildningen avslutas med ett teoretiskt prov.

CSN-berättigad utbildning/ Utbildningen är den enda i sitt slag som ger rätt till CSN-stöd.

Pris: 1600,00 euro