Designprocessen workshop - Distans
Distans

Skola Nordiska Textilakademin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Distans

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

495 kr

Kort om utbildningen

Kanske vill du testa din kreativa förmåga och skapa intressanta underlag till din portfolio? Eller vill du testa ett nytt sätt att arbeta med produktutveckling i en mer kreativ designprocess? Kursen ger dig konkreta råd och du får ta del av hela föreläsningen som ligger till grund för Designprocessen. Kursen leds av Nordiska Textilakademin Creative director, Minna Engström Heino.

Kursen passar dig som:
…är intresserad av en ny metod om inspiration och produktutveckling. Du kanske längtar efter att utveckla något själv utifrån en idé inom Mode, Textil, Sport eller Sko. Du vill testa ett nytt sätt att arbeta med produktutveckling i en mer kreativ designprocess? Kanske vill du testa din kreativa förmåga och skapa intressanta underlag till din portfolio? Vi har konkreta råd och under kursens gång får du ta del av hela föreläsningen som ligger till grund för Designprocessen. Denna Workshop bygger på ett verkligt uppdrag till skolans designstudenter.

Oavsett om du är nyfiken på design och kreativa processer men saknar erfarenhet, eller redan är ute i arbetslivet men vill få inspiration till en ny kreativ metod så passar kursen dig.