Bli den du är - en upplevelsebaserad utbildning för personlig utveckling
Lund

Skola HumaNova

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

1 år

Studieort

Lund

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

23 500 kr

Kort om utbildningen

Bli den du är - en upplevelsebaserad utbildning för personlig utveckling
Välkommen till en utbildning för hjärtat, hjärnan och själen. Bli den du är vänder sig till dig som söker meningsfullhet i din tillvaro och som strävar efter balans och harmoni i det dagliga livet. Den här utbildningen är för dig som vill växa såväl personligt som professionellt. Det är även en grundutbildning för dig som vill bli Samtalscoach, Samtalsterapeut eller Organisationskonsult.

Under utbildningen utforskar du vad som innerst inne är viktigt och meningsfullt för dig och du lär dig att ta ansvar, välja och agera i linje med det liv som du innerst inne vill leva både privat och professionellt.

HumaNovas grundutbildning i Integrativ Psykosyntes bygger på ett upplevelsebaserat lärande - inifrån och ut. Utbildningen ger dig därmed personliga upplevelser och insikter som gör att du bättre förstår både dig själv och andra.

Under utbildningen kommer du i kontakt med många olika teorier, metoder och övningar för din egen utveckling. Du blir mer medveten om hur dina livserfarenheter format dig och vilka personliga och relationella psykologiska livsmönster du använder idag. Det gör att du mer medvetet kan välja hur du vill gå vidare och vara mot dig själv och andra under resten av ditt liv. Den erfarenheten ligger sedan till grund för det arbete du så småningom gör tillsammans med andra om du väljer att läsa vidare på en yrkesutbildning och vill börja bidra till andras utveckling.

Utbildningens syfte
Utbildningen syftar till att ge dig kunskap, insikter och redskap som gör att du bättre förstår dig själv, dina relationer och andra. Allt för att du i slutändan ska ha möjlighet att göra livsval mot det liv du innerst inne längtar efter.

Startdatum
Startar varje vår och höst. Antagningen sker löpande. Se hemsidan för mer information

Pris
Privat 23 500 SEK/termin inkl. moms
Företag 23 500 SEK/termin exkl. moms