Bli internationellt certifierad coach
Malmö stad

Skola CoachCompanion

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Malmö stad

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

36 250 kr

Kort om utbildningen

Marknaden efterfrågar mer och mer professionella coacher med hög kvalitet. Våra kunder har lärt sig börja skilja på coacher och professionella certifierade coacher.  Vi talar om kvalitet, kompetens, yrkesstolthet. Ödmjukhet inför insikten att träning ger färdighet. Du blir inte mästare på en dag. Men fr.a. talar vi om coacher som inser att det viktigaste coachverktyget är – dom själva!

Det här är utbildningen för dig som inser vikten av kvalitet och professionalism. Alla kan kalla sig coacher idag men genom en grundlig plattform skiljer du ut dig. Och skapar fantastiska resultat för dina klienter. Och dig själv! Vill du satsa seriöst på din nya coachkarriär, eller personliga utveckling, är det här det rätta för dig.

Varje utbildningsdag har sitt specifika tema, där de 11 kärnkompetenserna tränas i ökad fördjupning, förståelse och kunnande. Fokus ligger på den egna utvecklingen och det inre ledarskapet.

Certifieringsprogrammet är steg 2 efter Diplomutbildningen (steg 1) och har som huvudtema SelfMastery. Certifieringsprogrammet består av:

  • Åtta utbildningsdagar 09:00-17:00, fördelat på en dag/månad
  • Marknadsförings och sälj tekniker för att hitta betalande klienter
  • Parcoaching med annan kursdeltagare
  • Certifieringsprogrammet avslutas med en examinationsmånad då varje deltagare går upp i enskild muntlig examination. Hela programmet avslutas därefter med gemensam Certifieringsceremoni och middag med CoachCompanion som värd
  • Vi hjälper även våra deltagare med registrering på ICF:s hemsida där även ett skriftligt prov genomförs innan deltagaren får sitt internationella certifikat.

ICF är en oberoende branschorganisation som kvalitetssäkrar coacher på nivåerna ACC, PCC och MCC. Vi är ett av få företag i Sverige som är ackrediterade av ICF att hålla utbildning som motsvarar utbildningskravet på PCC-nivå. Vi ger dig support hela resan fram till ansökan om certifiering hos ICF. Ditt mål att bli certifierad är vårt mål!

Vårt mål är att utbilda Sveriges bästa coacher. Tillsammans förändrar vi världen!