BODYSTEP-instruktör
Malmö stad

Skola Les Mills Nordic

Utbildningsstart

14 december 2019

Studielängd

< 1 år

Studieort

Malmö stad

Pris

3 200 kr

Kort om utbildningen


UTBILDA DIG TILL BODYSTEP®-INSTRUKTÖR
Älskar du träning och brinner lite extra för atletisk och energisk träning? Då är en grundutbildning i BODYSTEP® det rätta valet för dig!

BODYSTEP® är ett energiskt konditionspass med fokus på ben och säte. Genom olika kroppsviktsövningar, viktplatta och funktionella övningar på en stepbräda utmanar du dina muskler, samtidigt som du förbättrar din kondition, koordination och smidighet. Den energigivande musiken motiverar dig att utmana dina gränser.

Som BODYSTEP®-instruktör är det bra om du är atletiskt, energisk och har bra koordinationsförmåga.

Kursens upplägg
Under Les Mills 2-dagars grundutbildning blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv. Les Mills gruppträningsprogram är förkoreograferade och som cerifierad instruktör får du ny musik och koreografi varje kvartal.

Licensierad Les Mills-instruktör
Som licensierad Les Mills-instruktör har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För att boka dig läs mer och anmäl dig hos Les Mills.