Hälsopedagog+
Norrtälje

Skola Väddö Folkhögskola

Utbildningsstart

17 augusti 2020

Studielängd

2 år

Studieort

Norrtälje

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

0 kr CSN

Kort om utbildningen

Här är hälsoutbildningen med både bredd och valfrihet. Välj mellan Hälsoinspiratör, Personlig tränare, Kostrådgivare och Hälsopedagog – allt på en enda utbildning.

Hälsopedagog+ är den perfekta utbildningen för dig som vill få breda och kvalificerade kunskaper inom folkhälsa och friskvårdsfrämjande. Här står det praktiska arbetet i fokus. Utbildningen lämpar sig både för dig som endast vill ha den grundläggande kompetensen inom friskvårdsfrämjande och för dig som i framtiden vill arbeta professionellt med hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Deltagare som har gått utbildningen tidigare arbetar idag inom många olika hälsoområden. De är egenföretagare eller föreläsare inom personlig utveckling, de leder stresshanteringskurser, driver hälsoprojekt inom vården, är personliga tränare på gym eller motionsledare på simhall, är kostrådgivare, massörer, m.m. Med en gedigen hälsoutbildning som bas är det dina mål och intressen som sätter ramarna.

Kurslängd: 1 år, 1.5 år eller 2 år

Ekonomi: Undervisningen på Hälsopedagog+ är gratis. Däremot tillkommer det kostnader för specialmaterial, kostnader för boende och resor vid vissa kursmoment, eventuella tillvalskurser samt en externat- eller internatavgift, beroende på om du väljer att bo på skolan eller inte.
Externatavgift: 5 460 kr/termin.
Internatavgift: Kostnaden för ett internatrum är från 4 209 kr – 4 747 kr/månad.