Hotell-Våningsvärd
Stockholms stad

Skola AB Taktik Sweden

Utbildningsstart

28 oktober 2019

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

0 kr CSN

Kort om utbildningen


Du genomför många olika uppgifter för att hålla rent och snyggt. Uppgifter kan bland annat vara att damma, skura/dammsuga golv, tömma papperskorgar och putsa fönster. Du kan göra rent allt från hotellrum, toaletter och omklädningsrum till trappuppgångar och matsalar.

Du behöver vara noggrann och bra på att samarbeta med andra eftersom det är vanligt med arbetslag där ni delar upp olika arbetsuppgifter mellan varandra. Du tycker om att träffa människor och kan anpassa dig efter vad kunder vill ha och kan agera utifrån det. Utbildningen bedrivs som klassrumsundervisning i lokaler i centrala Stockholm. Studietakten är heltid och du förväntas delta i undervisning på dagtid.

Utbildningen innehåller praktik (APL) som ger dig en verklig uppfattning och förståelse för yrkesrollen. Du får träna på olika saker, utveckla dina förmågor och har under din praktik en handledare som stöttar dig.

Efter avslutad utbildning kan du arbeta på hotell och andra typer av boenden där lokalvård och service är en viktig del av verksamheten.