Certifierad hundpsykolog
Stockholms stad

Skola Hundens Hus

Utbildningsstart

17 mars 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

32 375 kr

Kort om utbildningen

Hundpsykolog – om du vill arbeta med hundar så är denna utbildning ett självklart val!
Skolan startades 1992 av Cilla Danielsson med visionen att alla hundar i Sverige skulle få en bra, positiv och belöningsbaserad träning och är idag ledande inom Norden. Våra lärare är välutbildade med många års erfarenhet av att undervisa och träna hund så att du får en gedigen utbildning, med personlig vägledning och coaching, som är etisk utformad utifrån hunden och ägarens förutsättningar.

I dag finns Hundens Hus  i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Skåne och Sundsvall. Cilla utbildar även instruktörer och assistanshundstränare i Portugal och  Frankrike.

I hundpsykologpaketet är både instruktör- och psykologkursen inkluderade så att du kan jobba både med valp- och vardagslydnadskurser och  problemhundar – både enskilt och i grupp t.ex. hundmöteskurs, anti-jaktkurs, Från stress till fokus, Blyga hundar, Nyårsraketen. Vi ger dig metoderna, kunskapen, verktygen, förhållningsättet och praktiken så att du kan arbeta heltid med hund!

Pris: Paketpriset är 46 900 kr + moms, ordinarie pris är 54 900  kr + moms, så din rabatt blir 8 000 kr + moms. Anmälningsavgiften på 5 000 kr ingår i priset men administrationsavgiften på 1000 kr tillkommer. Vi specificerar priserna utan moms, då vi i första hand vänder oss till företag.

Certifiering: Utbildningen leder till certifiering av både hundinstruktör och hundpsykolog.