BODYCOMBAT-instruktör
Stockholms stad

Skola Les Mills Nordic

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

3 200 kr

Kort om utbildningen


UTBILDA DIG TILL BODYCOMBAT®-INSTRUKTÖR
Älskar du träning och brinner lite extra för kampsportinspirerad träning? Då är en grundutbildning i BODYCOMBAT® det rätta valet för dig!

BODYCOMBAT® är en kampsportsinspirerad konditionsträning för hela kroppen till inspirerande och drivande musik. Genom slag och sparkar stärker du din kropp samtidigt som det förbättrar din kondition och bålstyrka. Alla övningar utförs utan kroppskontakt.

Som BODYCOMBAT®-instruktör är det bra om du har erfarenhet av att utöva kampsportinspirerade rörelser samt är van vid intensiv konditionsträning.

Kursens upplägg
Under Les Mills 2-dagars grundutbildning blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv. Les Mills gruppträningsprogram är förkoreograferade och som cerifierad instruktör får du ny musik och koreografi varje kvartal.

Licensierad Les Mills-instruktör
Som licensierad Les Mills-instruktör har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För att boka dig läs mer och anmäl dig hos Les Mills.

Utbildningen ges i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Observera att det finns flera startdatum då utbildningen ges regelbundet.