GRIT-instruktör
Stockholms stad

Skola Les Mills Nordic

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

3 200 kr

Kort om utbildningen


UTBILDA DIG TILL GRIT®-INSTRUKTÖR
Älskar du träning och brinner lite extra för högintensiv intervallträning? Då är en grundutbildning i GRIT® det rätta valet för dig!

LES MILLS GRIT® är högintensiv intervallträning (HIIT). Det är en tidseffektiv och intensiv träningsform där motivationen kommer från att utmana dina fysiska och mentala gränser. Klassen är uppbyggd på intervaller där målet är att arbeta på maximal ansträngningsnivå i varje intervall.

LES MILLS GRIT® har tre specifika inriktningar – Strength, Cardio och Athletic.

LES MILLS GRIT® Strength
Du använder dig av skivstång, viktplattor och kroppsviktsövningar för att göra dig starkare och mer explosiv.

LES MILLS GRIT® Cardio
Genom kroppsviktsövningar som fokuserar på snabbhet och intensitet förbättras konditionen och förbränningen ökar.

LES MILLS GRIT® Athletic
Med hjälp av stepbräda och viktplatta kombineras kroppsviktsövningar och olika sportinspirerade konditionsövningar för att förbättra din atletiska förmåga, dvs balans, koordination, flexibilitet, snabbhet och explosivitet.

Som en GRIT®- instruktör är det bra om du är atletisk och van vid högintensiv intervallträning (HIIT). Som färdigutbildad GRIT®-instruktör är du utbildad inom all tre inriktningarna.

Kursens upplägg
Under Les Mills 2-dagars grundutbildning blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv. Les Mills gruppträningsprogram är förkoreograferade och som cerifierad instruktör får du ny musik och koreografi varje kvartal.

Licensierad Les Mills-instruktör
Som licensierad Les Mills-instruktör har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För att boka dig läs mer och anmäl dig hos Les Mills.

Utbildningen ges i Göteborg och Stockholm.

Observera att det finns flera startdatum då utbildningen ges regelbundet.