LES MILLS BARRE-instruktör
Stockholms stad

Skola Les Mills Nordic

Utbildningsstart

28 mars 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

3 200 kr

Kort om utbildningen


UTBILDA DIG TILL LES MILLS BARRE-INSTRUKTÖR
Älskar du träning och brinner lite extra för balett? Då är en grundutbildning i LES MILLS BARRE™ det rätta valet för dig!

LES MILLS BARRE™ är balett-inspirerat träning som hjälper dig att forma och stärka hela kroppen. Utan hjälp av den traditionella balettstången ligger fokus på musklerna som ger kroppen stabilitet, styrka och balans. I slutet används även lättare vikter för ett komplett helkroppspass. Det må se vackert ut, men underskatta inte den intensiva, brännande känslan i musklerna.

Som LES MILLS BARRE™ instruktör är det bra om du är van vid balettinspirerade övningar.

Kursens upplägg
Under Les Mills 2-dagars grundutbildning blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv. Les Mills gruppträningsprogram är förkoreograferade och som cerifierad instruktör får du ny musik och koreografi varje kvartal.

Licensierad Les Mills-instruktör
Som licensierad Les Mills-instruktör har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För att boka dig läs mer och anmäl dig hos Les Mills.