LES MILLS TONE-instruktör
Stockholms stad

Skola Les Mills Nordic

Utbildningsstart

14 december 2019

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

3 200 kr

Kort om utbildningen


UTBILDA DIG TILL LES MILLS TONE™-INSTRUKTÖR
Älskar du träning och brinner lite extra för kombinationen av styrka och kondition? Då är en grundutbildning i LES MILLS TONE™ det rätta valet för dig!

LES MILLS TONE™ är den optimala blandningen av styrka, kondition och bålträning, ett komplett träningspass på 30, 45 eller 55 minuter. Den utmanande blandningen av funktionell träning såsom knäböj och utfall kombineras med övningar med gummiband och lätta viktplattor, vilket höjer pulsen och tar din träning till nästa nivå. LES MILLS TONE™ ger alternativ som tillgodoser alla träningsnivåer, vilket gör att alla kan träna effektivt och resultatbaserat oavsett tidigare träningserfarenhet.

Som LES MILLS TONE™-instruktör är det bra om du van vid styrke- och konditionsträning.

Kursens upplägg
Under Les Mills 2-dagars grundutbildning blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv. Les Mills gruppträningsprogram är förkoreograferade och som cerifierad instruktör får du ny musik och koreografi varje kvartal.

Licensierad Les Mills-instruktör
Som licensierad Les Mills-instruktör har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För att boka dig läs mer och anmäl dig hos Les Mills.