Juridik för platschefer
Stockholms stad

Skola Nackademin

Utbildningsstart

9 december 2019

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

35 000 kr

Kort om utbildningen

Vill du fördjupa dina kunskaper inom upphandling och de avtal och entreprenadformer som finns på bygg- eller anläggningsprojekt? Då är det här kursen för dig! Nackademin har bedrivit kvalificerad utbildning för byggbranschen i över 20 år. Hösten 2019 startar Nackademin en YH-utbildning som leder till yrkesrollen platschef. I samband med detta kommer vi att erbjuda möjligheten att läsa enstaka kurser inom utbildningen. Det här är en av dem – en kurs i juridik för platschefer!

Kursen ger dig avancerade kunskaper kring upphandling och de avtal och entreprenadformer som finns på bygg- eller anläggningsprojekt. Efter kursen har du fördjupade kunskaper i hur ändringar, tillägg och avgående arbeten administreras och hanteras enligt de avtal som finns. Kursen ger dig även fördjupade kunskaper i de olika entreprenadformer som förekommer på bygg- eller anläggningsprojekt samt hur dessa avtalas och upphandlas. Ett annat viktigt område i kursen handlar om hur kommunikationen kring kund och leverantör/UE inom området bör vara.

Kurstillfällen
Vecka 50-51 2019 och vecka 2-4 2020.

Pris
28.000 kr exklusive moms.
I samarbete med Human Finans erbjuder Nackademin möjligheten att låna på kredit till anmälningsavgiften. Human Finans erbjuder bland annat räntefria delbetalningar under 12 månader.