Kvalitet, miljö och arbetsmiljö för platschefer
Stockholms stad

Skola Nackademin

Utbildningsstart

27 januari 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

30 625 kr

Kort om utbildningen

Som platschef behöver du ha färdigheter i att genomföra, delegera och ansvara för att dokumentationen kring KMA-arbetet genomförs på ett korrekt sätt vid ett bygg- eller anläggningsprojekt. Nackademin har bedrivit kvalificerad utbildning för byggbranschen i över 20 år. Hösten 2019 startar Nackademin en YH-utbildning som leder till yrkesrollen platschef. I samband med detta kommer vi att erbjuda möjligheten att läsa enstaka kurser inom utbildningen. Det här är en av dem – en kurs i kvalitet, miljö och arbetsmiljö för platschefer (KMA)!

Kursen ger dig rätt förutsättningar för att se till att ett bygg- eller anläggningsprojekt lever upp till de krav som är ställda kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Kursen ger dig också kompetens att kunna ta fram korrekt dokumentation och underlag vid ett byggprojekt för arbetet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kurstillfällen: Kursen startar vecka 5 2020 och håller på till vecka 8 2020.

Pris: 24.500 kr exklusive moms.
I samarbete med Human Finans erbjuder Nackademin möjligheten att låna på kredit till anmälningsavgiften. Human Finans erbjuder bland annat räntefria delbetalningar under 12 månader.