Certifierad HR-assistent, blended learning
Stockholms stad

Skola Påhlmans Handelsinstitut

Utbildningsstart

11 mars 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

39 400 kr

Kort om utbildningen


Är du intresserad av arbetsmiljö, kommunikation och vill arbeta med personalfrågor både strategiskt och operativt? Den här utbildningen kombinerar studier online med undervisning i klassrum under en termin, så kallad blended learning.

Om kursen
Utbildningsstart
 hos oss i klassrum onsdag 11 mars kl 13.00 - 18.00.
Avslutning tisdag 10 juni (med reservation för ändringar).

Du lär dig det strategiska arbetet som innebär allt från att assistera vid skapandet av en ny rekryteringsprocess till att införa ett flextidsavtal eller friskvårdsbidrag. Det operativa arbetet kan innebära uppgifter som att hålla intervjuer, introducera nyanställda, göra enkla beräkningar på vad personalen kostar, bedriva arbetsmiljöarbete eller stödja chefer i arbetsrätt.

Som HR-assistent arbetar du med företagets viktigaste resurs – personalen. Efter den här utbildningen har du verktygen för att se till att personalen trivs och mår bra samtidigt som du bedriver ett effektivt HR-arbete.

Detta var speciellt bra enligt tidigare deltagare:

-Gillade speciellt upplägget i delarna som låg online. Med tydligt upplägg inklusive övningar som man skulle lämna in och få rättade och även övningsproven. Passade mig ypperligt.

-Jättebra att lärarna har så bra erfarenhet i de olika yrkesrollerna. Gjorde att det var intressant och lätt att ställa frågor.

 -Lärarna var väldigt engagerade, kompetenta och stimulerande.

-Trevlig känsla överlag på Påhlmans!


Utbildningen genomförs under en termin på deltid med ”blended learning” – alltså studier digitalt/online via en studieplattform samt några träffar i klassrum. Du träffar en lärare och dina klasskamrater första dagen och vid starten får du tillgång till studiematerial att läsa och uppgifter att lösa online. Innehållet består av interaktivt material som lektioner via video, nedladdningsbara filer, övningsuppgifter och varierande instruktioner via text och bild. Via forumet får du personlig kontakt och vägledning av din lärare och där kan du också ha kontakt med övriga deltagare. Läraren svarar på frågor vid inloggning minst en gång per dag samtliga vardagar. Allt material och samtliga moment i onlineutbildningen är tillgängliga via studieplattformen under hela din studietid. 

Utbildningen består av fem kursdelar som kombinerar teori och praktiska övningar inom arbetsrätt, administration, rekrytering och ett coachande förhållningssätt. Totalt 118 kurstimmar varav 58 timmar i klassrum.