CoClass i praktiken
Stockholms stad

Skola STI - Stockholms Tekniska Institut

Utbildningsstart

28 november 2019

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

12 494 kr

Kort om utbildningen


Ta chansen att lära dig det nya klassifikationssystemet CoClass, även kallat BSAB 2.0.

Kursen har fokus på teorin bakom BIM vilket innebär att det inte främst är en kurs i projekteringsverktyg, även om sådana kommer användas i kursen för att exemplifiera hur BIM fungerar i praktiken. Stort fokus kommer också ligga på CoClass - det nya klassificeringssystemet som av vissa kallas BSAB 2.0.

En viktig del av kursen innefattar även kunskap om det nya klassifikationssystemet CoClass och vilken roll det spelar i BIM-projektering.

Första dagen ligger fokus på teorin bakom BIM och vad BIM-metodiken kommer att innebära för byggbranschen och dess aktörer. Föreläsningen varvas med ett par enklare datorövningar i BIM-projektering.

Andra dagen innehåller också föreläsningar om BIM-metodiken men nu framhävs även den roll som det nya klassifikationssystemet CoClass kommer att ha i byggbranschen.

Kursen varvar teori med praktiska övningar för att du ska vara så beredd som möjligt på att kunna använda dina nya kunskaper direkt efter kursen. Upplägget bygger på tidigare erfarenheter av utbildning mot både företag och högskolor.

Priset är 12494 kr inkl moms. 9995 kr exkl moms.