Fjärrvärme - grundkurs
Stockholms stad

Skola STI - Stockholms Tekniska Institut

Utbildningsstart

10 februari 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

12 488 kr

Kort om utbildningen


Fjärrvärme grundkurs är en unik kurs inom området fjärrvärme som ger mervärden i form av kunskap som resulterar i ökad tillgänglighet, säkerhet och effektivisering.

För dig som är ny eller arbetar inom fjärrvärme. Du får grundläggande kunskaper om hur fjärrvärme är uppbyggt och får värdefulla kunskaper inom energiområdet.

Under den här unika kursen inom området fjärrvärme får du grundläggande kunskaper om hur fjärrvärme är uppbyggt och fungerar.  Du får en introduktion till de olika områden som finns inom fjärrvärme. Under kursen varvas teori med praktiska övningar.

Du får värdefull kunskap som kan resultera i ökad tillgänglighet, säkerhet och effektivisering. Du får även inspiration till förbättringar och optimeringar för både ekonomi och minskad miljöpåverkan!

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som arbetar som drifttekniker inom kraft- och fjärrvärmeproduktion. Kursen passar även administratörer samt säljare inom området.  Oavsett om du är ny eller  har lite erfarenhet passar den här kursen dig som vill skaffa dig värdefull kunskap inom fjärrvärme.

Priset är 12488 kr inkl moms. 9990 kr exkl moms.