Fjärrvärme - kundcentraler
Stockholms stad

Skola STI - Stockholms Tekniska Institut

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

0 kr

Kort om utbildningen


Kursen ger en grundlig introduktion till kundcentralens komponenter, tjänster, kunder, marknad och funktion.

För dig som arbetar med underhåll, är tekniker eller för dig som vill utvecklas mer inom fjärrvärme. Lär dig mer om kundcentraler och utvecklas i din roll som drifttekniker eller driftingenjör.

Du får specifika kunskaper om hur kundcentraler är uppbyggda och fungerar.  Du får lära dig om kundcentraler i sin helhet från uppvärmning, värmelast, reglerteknik till effektivisering. Under kursen varvas teori med praktiska övningar. Kursen syftar till att ge en grundlig introduktion till kundcentralens komponenter, tjänster, kunder, marknad, funktion, villkor och vänder sig till dig som är nyfiken på denna del i fjärrvärmeområdet.

Genom våra kurser ger vi dig möjligheten att utvecklas i din roll som drifttekniker eller driftingenjör. Att bygga på sin kompetens genom att gå våra kurser är det ett spännande sätt att utvecklas i sitt yrke.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som arbetar på fjärrvärmeanläggningar och vill vidareutbilda dig inom kundcentraler. Kursen passar även dig som är ny inom inom området. Det är en fördel, men inte ett krav om du genomgått vår grundkurs för fjärrvärme.

Kursen utformas efter era behov och ges på 4-8 dagar.

Kursavgift på förfrågan.