Fjärrvärme - produktion
Stockholms stad

Skola STI - Stockholms Tekniska Institut

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

0 kr

Kort om utbildningen


Utvecklingen inom fjärrvärmeproduktion ställer nya och högre kompetenskrav på drifttekniker. Få den kompetens inom värmeproduktion som efterfrågas i branschen.

En kurs för dig som arbetar på fjärrvärmeanläggning och vill utvecklas mer inom produktion. Öka dina möjligheter genom ett kompetenstillskott, ge en skjuts på din yrkesutveckling och gör dig attraktiv för din arbetsgivare.

Utvecklingen inom teknikområdet ställer allt högre krav på den som arbetar som drifttekniker. Ta därför chansen att skaffa värdefull kunskap inom fjärrvärmeområdet. Genom vidareutbildning ökar du din kompetens och kan bli specialist inom värmeproduktion. Du får kunskap som är värdefullt för din arbetsplats och kan ta nästa steg i karriären. 

Genom kursen får du goda kunskaper om hur fjärrvärmeproduktion fungerar. Du får lära dig produktion i sin helhet från energikällor till optimal drift. Under kursen varvas teori med praktiska övningar.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som arbetar på värmeanläggning för produktion av fjärrvärme och vill vidareutbilda dig inom produktion. Kursen passar även dig som är ny inom området. Det är en fördel, men inte ett krav om du genomgått vår grundkurs för fjärrvärme.

Kursen utformas efter era behov och ges på 4-8 dagar.

Kursavgift på förfrågan.