Fjärrvärmedistribution
Stockholms stad

Skola STI - Stockholms Tekniska Institut

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

0 kr

Kort om utbildningen


För dig som vill fördjupa dina kunskaper inom distribution av fjärrvärme. Du får goda kunskaper inom fjärrvärmedistribution för att effektivisera i ditt dagliga arbete.

För dig som arbetar med underhåll, är tekniker eller vill utvecklas inom fjärrvärme. Lär dig om fjärrvärmedistribution och utvecklas inom energiområdet. 

Under kursen får du kunskaper om hur fjärrvärmedistribution är uppbyggt och fungerar.  Du får lära dig distribution i sin helhet från nätgeografi till effektivisering och utveckling. Under kursen varvas teori med praktiska övningar.

För dig som vill fördjupa eller bredda din kompetens, men även för dig som vill satsa på något nytt. Oavsett vilket ökar du dina kunskaper inför framtiden genom att vidareutbilda dig inom fjärrvärme.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som arbetar på energianläggningar och vill vidareutbilda dig inom fjärrvärmedistribution. Kursen passar även dig som är ny inom inom området. Det är en fördel, men inte ett krav om du genomgått vår grundkurs för fjärrvärme.

Kursen utformas efter era behov och ges på 2-4 dagar.

Kursavgift på förfrågan.