Grundkurs AutoCAD
Stockholms stad

Skola STI - Stockholms Tekniska Institut

Utbildningsstart

4 november 2019

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

12 494 kr

Kort om utbildningen


Lär dig att modellera i AutoCAD. I den här kursen får du en grundläggande introduktion i AutoCAD för att själv kunna jobba effektivt i verktyget.

Gå grundkurs AutoCAD och lär dig att modellera i AutoCAD. I den här kursen får du grundläggande kunskaper i AutoCAD. Efter kursen kan du jobba självständigt och effektivt i verktyget.

Kursen lär dig att modellera enklare handlingar i AutoCAD. Vi fokuserar vi på att lära dig de grundläggande verktygen i mjukvaran först. Du får en grundläggande förståelse för hur programmet är uppbyggt för att kunna arbeta effektivt i verktyget. 

När du kan grunderna bygger vi vidare på den kunskapen och du lär dig att använda verktygen. Du får projektera olika uppgifter i ökande svårighet. Genom att arbeta med uppgifter och får stöd av handledaren får du praktiska kunskaper i verktyget. 

Upplägget går både igenom teorin för hur verktyget är uppbyggt och ger dig praktiska kunskaper för att använda det. Kursens upplägg bygger på tidigare erfarenheter av utbildning mot både företag och högskolor och fokus är på att du efter avslutad kurs ska kunna arbeta självständigt med AutoCAD.

Vill du endast gå 1 av de 2 passen, kontakta STI. 

Priset är 12 494 kr inkl moms. 9 995 kr exkl moms.