Underhåll- och förbättringsprocesser inom automation
Stockholms stad

Skola STI - Stockholms Tekniska Institut

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Pris

0 kr

Kort om utbildningen


Lär dig automation för att förbättra och optimera drift och underhåll. Ta chansen att kompetensutvecklas och få värdefull kunskap om det senaste inom automation för industri och större fastigheter.

Allt fler områden automatiseras och det är viktigt att följa med i utvecklingen. Under kursen får du eftertraktad kunskap om automatisering av industri och fastigheter. Du lär dig de senaste och mest effektiva metoderna för underhåll och driftsäkerhet och får kännedom om underhållstekniska begrepp.

Det ställs allt högre krav på effektivisering, därför lär du dig att optimera och förvalta din anläggning på ett resurseffektivt sätt. Du lär dig om fysiska tillgångars förvaltning och lär dig om datainsamling för att göra kvalitetsförbättringar, optimering och effektivisering.

För att du ska kunna omsätta det du lär dig i kursen direkt på din arbetsplats varvar vi teori med praktiska övningar. Du lär dig bl.a. SCADA-system och återkoppling av frekvensomriktare.

VEM SKA GÅ KURSEN?
Du som arbetar med drift och underhåll och vill bli effektivare och optimera ditt arbete.Grundläggande kunskaper i PLC och SCADA eller motsvarande arbetserfarenhet som berör automation är att föredra men kursen passar även dig som är ny inom området och har grundläggande teknisk kunskap. Vi erbjuder även kurser inom grundläggande automation, fråga oss gärna om du är osäker på vilken kurs som passar dig bäst.