Internationellt Certifierad Coach - ICC
Stockholms stad

Skola Unestål Education (Skandinaviska Ledarhögskolan International)

Utbildningsstart

3 februari 2020

Studielängd

< 1 år

Studieort

Stockholms stad

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

48 750 kr

Kort om utbildningen

Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och att bidra till att människor presterar och mår bättre. Som certifierad coach, hjälper du andra hitta sina drivkrafter och att definiera önskade resultat så att de får ut mer av sin potential och mår och presterar bättre.

Utbildning är utformad av Lambent Coaching genom Joseph O´Connor och Andrea Lages och du blir certifierad genom International coaching community (ICC) när du är godkänd på alla certifieringsmoment.

Utbildningen är unik i världen då den är kvalitetsäkrad av organisationerna ICC, EMCC. Vill du även bli certifierad genom EMCC så ansöker du och följer deras procedur.

Under utbildningen kommer vi även att presentera framtidens coaching där de etablerade coaching principerna kompletteras med det bästa från NLP, Mental Träning och Kognitiv och Emotionell träning. Utbildningen bygger på ”action learning” och ”learning by doing” och består av en kombination av teoretiska genomgångar, demonstrationer, övningar och träning.