Acting for Film & TV - Vancouver Film School
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

1 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Studera Acting for Film + Television – Vancouver Film School, 1-årig bransch- och yrkesutbildning

Förvandla ditt förhållande till dig själv och andra. Utveckla skådespelarens instrument och få full förståelse för skådespeleriets hantverk och yrket skådespelare.

Du är inspirerad av kraften att agera. Du förstår det kritiska förhållandet mellan skådespelaren, berättelsen och kameran och hur det påverkar publiken.

Du är redo för ständigt nya självinsikter och beredd att vidta nödvändiga åtgärder på din resa. Du har en passion för att finputsa ditt mest värdefulla instrument – dig själv. Du är en skådespelare.

EXAMEN
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom, 12 mån

Vancouver Film School
Vancouver Film School är Kanadas ledande skola för utbildningar inom Entertainment Industry. Skolans korta, ettåriga, intensiva bransch- och yrkesutbildningar förbereder dig för en yrkeskarriär inom film, TV och digital media i nöjes- och underhållningsindustrin.

STARTER
Programmet startar 6 gånger om året, varannan månad

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.