Acting for Stage & Screen - Regents University London
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

1 januari 2020

Studielängd

3 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Acting for Stage & Screen – kandidatprogram, Bachelor, BA (Hons) – Regent’s University

Utbildningen kombinerar en aktiv blandning av teori och praktik. Du kommer att utforska din kreativa potential inom skådespel, röst, rörelse och scenkonst.

Du lär dig från andra kulturer genom själva programmet och genom ditt samarbete med andra studenter. Som en del av examen har du en viktig roll i en teateruppsättning som regisseras av en professionell regissör och sätts upp på skolans egna Marylebone Theatre.

Under hela utbildningen ges du möjlighet att samarbeta med studenter från utbildningen i Film & Screen. Du lär dig att agera framför kameran, samt lär dig processerna bakom att agera för film och TV.

Under en valfri termin utomlands har du möjlighet att fördjupa dig också i ett annat land och dess unika teaterkultur. 

Regent’s erbjuder den kreativa utbildning och träning som krävs för att utveckla dig till professionell yrkesverksam inom den moderna teater-, film, TV – och medieindustrin.

Upplev undervisning i toppklass och en fantastisk läromiljö på Regent’s campus mitt i världsmetropolen London.

EXAMEN
Bachelor, BA (Hons), kandidat

Regent’s University London
Regent’s University är Storbritanniens främsta privata universitet och har campus mitt i Regents Park i centrala London. Regent’s University är utpräglat internationellt och innebär en studieupplevelse utöver det vanliga – här studerar du i små klasser med lärare som utöver akademiska kvalifikationer även har professionell yrkeserfarenhet inom sina ämnes- och branschområden. Du får personligt stöd och handledning i din karriärutveckling.
Som student kan du välja att ansöka om studentboende på campus i Regents Park.

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.