Communications, Advertising & PR - Richmond University London
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

> 3 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Utbilda dig till expert inom kommunikation och förvärva specialiserade kunskaper och yrkesfärdigheter i marknadsföring, reklam och PR.

Med denna utbildning utrustas du för en framgångsrik karriär inom marknadskommunikation och PR och lär dig hur man engagerar över en mångfald av olika kanaler.

Utbildningens breda tvärvetenskapliga strategi involverar kommunikation, business, sociologi och visuell kultur samt principerna för marknadsföring och PR och representation i media.

Du har även möjlighet att implementera dina idéer genom en praktikplats på ett ledande kommunikationsföretag i London eller i en global organisation.

Du studerar i London – ett av världens viktigaste centra för marknadskommunikation och PR och har möjlighet att studera en del av utbildningen vid Richmonds partneruniversitet i USA, Europa eller Asien.

EXAMEN
Kandidat, BA Bachelor

Richmond University London
Richmond The American International University London är ett amerikanskt universitet i London. Som student på Richmond University får du en klassisk amerikansk Liberal Arts utbildning. Du studerar i små klasser med mycket nära handledning av dina lärare. Den breda och flexibla utbildningen ger dig en unik mångsidighet och kompetenser utöver din specialisering, något som passar dig som planerar för en internationell karriär i t.ex multinationella företag eller internationella organisationer som FN och EU.

Richmond University är utpräglat internationellt universitet med stor andel internationella studenter från mer än 100 länder. Campus ligger i Richmond samt i Kensington. I Richmond finns möjlighet till studentboende på campus.

STARTER
Startar i september och januari varje år

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.