Digital Media Design - 3D & Animation - Billy Blue College of Design
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

3 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Digital Media Design – 3D Design & Animation  – Billy Blue College of Design, 1-3 år

Om det finns på en skärm så är det digital design. Och med fler och fler skärmar som dyker upp i våra liv varje dag så finns det mycket att göra – oavsett om du arbetar för ett företag eller dig själv.

Utbildningar i Digital Media Design är branschutbildningar som ger dig mycket efterfrågade färdigheter inom ett brett spektrum av snabbväxande sektorer, från webb och mobil till 3D och visuella effekter.

3D Design & Animation

Drömmer du om att skapa världar och karaktärer och använda dem för att berätta fantastiska historier? Med denna branschutbildning gör du drömmen verklig.

Förvärva praktiska hands-on färdigheter inom modellering, rigging, animering, texturering, ljus och komposition.

Utforska design- animering och animationsteori, berika din kreativitet och förmåga till storytelling genom att arbeta med verkliga projekt och de kreativa processer som används i branschen.

Komplettera din specialisering genom tillvalskurser i Motion Design, Interaction Design eller Communication Design. Skräddarsy din examen så att den matchar den berättelse du vill berätta.

Under utbildningen har du möjlighet att genomföra en integrerad praktik på ett företag inom digital media design. Praktiken ger dig inte bara en fantastisk upplevelse av branschen, du förvärvar verkliga yrkes- och branscherfarenheter och får branschkontakter och material till ditt CV och din portfolio.

EXAMEN
Diploma, 1 år
Associate degree 2 år
Kandidat, BA Bachelor, 2-3 år

Billy Blue College of Design
Billy Blue College of Design är en av Australiens ledande designskolor. Här förbereds du professionellt för en yrkeskarriär inom design. Billy Blue College är internationellt erkända för designutbildningar utformade i nära samarbete med designindustrin.

Du kan välja mellan att läsa till ett Diploma på 1 år eller läsa till en Bachelor/kandidat på 2 – 3 år.
Billy Blue College är en del av Torrens University och har toppmoderna campus i Sydney, Brisbane och Melbourne, Australien.

STARTER
3 starter per år: september, februari och juni varje år

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden