Digital Media - Middlesex University Dubai
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

3 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Digital Media – Kandidatexamen, BA Bachelor, 3 år,  Middlesex University Dubai, 

Studera Digital Media på Middlesex University i Dubai!

Denna utbildning i Digital Media är utformad i samråd med branschen för att ge dig en läroplan som uppfyller de praktiska, tekniska och teoretiska kraven för en yrkeskarriär inom digital media.

Att ge en balans mellan teori, praktik och kreativt arbete är det centrala fokuset för denna kandidatutbildning.

Utbildningen lär ut ett brett spektrum av de senaste teknikerna i digital media produktion samtidigt som du tar del av de senaste akademiska rönen och banbrytande nya idéer och metoder kring digitala medier.

Övningsbaserat arbete inkluderar bl. a videoproduktion, webbdesign och HTML-programmering, datavisualisering och smarta miljöer. Du kommer också att använda API: er och analyser för att producera, hantera och marknadsföra innehåll och kampanjer via olika sociala mediekanaler.

De teoretiska ämnena omfattar kön, identitet och nya medier, rumslighet och nya medier, bloggkulturer, öppna och samverkande digitala kulturer, smarta miljöer, sociala och mobila medier. Det praktiskt baserade arbetet innebär bl.a  videoproduktion, webbdesign, informationsdesign och redigering med hjälp av Abode Creative Suite, Avid och Apple-programvara, visualisering och informatik och smart design.

Under hela utbildningen läggs tonvikten på att producera digitalt innehåll av professionellt hög kvalitet och senaste branschstandard.

På Middlesex University Dubai får du en brittisk internationellt erkänd examen i digital media.

EXAMEN
Kandidat, Bachelor, BA

Middlesex University Dubai
Upplev ett verkligt globalt universitet! Brittiska Middlesex University öppnade sitt campus i Dubai redan 2005. Idag studerar mer än 3200 studenter från över 100 olika länder på Middlesex University Dubai.

Du studerar i en verkligt multikulturell miljö och du kommer att dra nytta av den mycket internationella atmosfären och alla intryck med studenter och lärare från hela världen.

  • Du får en en internationellt erkänd brittisk kvalitetsexamen
  • Dubai är en fast-track till en internationell karriär
  • Stipendier för svenska studenter 20% i reducerad undervisningsavgift
  • Jobba i Dubai under och efter dina studier

STARTER
Programmen startar i september och januari varje år

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden