Diploma of Applied Fashion Design & Merchandising - TAFE Queensland
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

1 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Diploma of Applied Fashion Design and Merchandising, 1 år

Utbildningen är idealisk för dig som vill börja arbeta inom design- och retail / handel i modebranschen.

Modeindustrin i Australien har mognat och under de senaste åren verkligen vunnit insteg på den globala scenen, främst genom e-handel och möjligheten för entreprenörer inom mode och modedesign att hitta köpare via internet.

Utbildningen ger dig de avancerade färdigheterna för att kunna arbeta självständigt, eller i samarbete med andra, inom modeindustrin, en bransch som är under ständig utveckling och förändring.

Genom utbildningen utvecklar du en avancerad förståelse för designprocesser och produktutveckling. Du förvärvar kompetenser inom teknisk produktion och kompetens för att kunna stödja management i modeföretag.

TAFE Queenslands fashion training centre är den perfekta platsen för dig att starta din karriär i modeindustrin. Du arbetar i moderna ateljéer, studios och verkstäder och har tillgång till all den utrustning och teknik du behöver för att kunna skapa mode för catwalken. Studenter från TAFE har fortsatt genom att arbeta för en mängd framgångsrika märken som bl.a Billabong, Marc Jacobs, Easton Pearson och Black Milk Clothing.

EXAMEN
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom, 1 år

TAFE Queensland
TAFE Queensland är en populär statlig yrkeshögskola i Australien. Utbildningarna ger dig yrkesfärdigheter och relevanta branschkunskaper. Målet är jobb efter utbildningen, men det finns även möjlighet att fortsätta vidare till universitet i Australien efter en utbildning.

TAFE Queensland håller en hög utbildningskvalitet och skolan har moderna campus i några av Australiens mest attraktiva orter. TAFE har förhållandevis låg undervisningsavgift och förmånliga antagningsvillkor.

STARTER
Programmet startar 2 gånger om året: juli, januari.

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.