Diploma of Business & Marketing and Communication - TAFE Queensland
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

1 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Diploma of Business / Diploma of Marketing and Communication (dubbelt diplom), 1 år

Avancera inom de dynamiska och snabba områdena marknadsföring, kommunikation och business med detta program. Efterfrågan på kvalificerad personal inom marknadsföring, marknadskommunikation och företagande är stor.

Detta program kommer att ge dig specialiserad kunskap inom customer research, web design, digital marknadsföring och kommunikation. Du får praktisk erfarenhet av att utveckla marknadsföringskampanjer och affärs- och marknadsplaner. Dessutom kommer du att lära dig om annonskoncept, att identifiera och utnyttja marknadsmöjligheter och att förstå konsumentbeteende. Du kommer också att utveckla specialiserad kunskap inom projektarbete och planering av personalstyrka.

Efter avslutat program har du möjlighet att arbeta inom ett brett spektrum av branscher inom olika yrkesroller med bl.a promotions, market research, marketing coordination och business management.

Dra fördel av att ta ett dubbelt diplom och skaffa dig två kvalifikationer istället för en. I de flesta fall behöver du bara ta några extra units för att kvalificera dig till dubbel examen. Du sparar tid och förbättrar dina jobbmöjligheter genom ytterligare färdigheter i marknadsföring, kommunikation och företagande / business.

Exempel på jobb efter utbildningen kan vara som bl.a Program Consultant, Program Coordinator, Marketing Manager.

EXAMEN
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom, 1 år

TAFE Queensland
TAFE Queensland är en populär statlig yrkeshögskola i Australien. Utbildningarna ger dig yrkesfärdigheter och relevanta branschkunskaper. Målet är jobb efter utbildningen, men det finns även möjlighet att fortsätta vidare till universitet i Australien efter en utbildning.

TAFE Queensland håller en hög utbildningskvalitet och skolan har moderna campus i några av Australiens mest attraktiva orter som Brisbane, Gold Coast och Sunshine Coast i delstaten Queensland. Du studerar i ett underbart klimat med närhet till fantastiska stränder och tropisk regnskog.

TAFE har förhållandevis låg undervisningsavgift och förmånliga antagningsvillkor.

STARTER
Programmet startar 2 gånger om året: juli, jan. 

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.