Ekologisk hållbarhet - Sustainability - UCLA University of California Los Angeles
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

< 1 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Etablera dig som ledare inom ekologisk hållbarhet, förnybar energi och klimat genom detta certifikat på UCLA i Los Angeles.

Ekologisk hållbarhet har blivit en drivkraft i ekonomin och efterfrågan på kunniga yrkesverksamma inom förnybar energi, klimat och ekologi är stor.

Ett certificate i  Sustainability  från UCLA är perfekt om du är intresserad av att kombinera akademisk excellens med verklighetsbaserade erfarenheter.

Genom detta program på 6 månader kommer du att: 

  • Utforska det dynamiska området ekologisk hållbarhet
  • Skaffa dig kunskaper och färdigheter för att bli en bättre global medborgare
  • Lära dig om miljösystem och om människans inverkan på miljön
  • Utforska hur olika roller inom ekologisk hållbarhet samspelar och nödvändigheten av samarbete mellan sociala, ekonomiska och ekologiska ansvarsområden
  • Lära dig affärsaspekter av ekologisk hållbarhet genom att identifiera praktiska verktyg, mäta resultat och granska bästa praxis
  • Förvärva kompetens inom områden som miljö- och energikonsultation, förnybar energi, klimatförändringar, ekologisk hållbarhet inom investment, marknadsföring, samhällsplanering och byggprojekt

De credits / poäng du tar kan du använda om du bestämmer dig för att stanna kvar i USA och läsa vidare på universitet. Om du vill tillgodoräkna dig kurserna i ett pågående examensprogram hemma – tala med studievägledaren på din högskola.

EXAMEN
Certificate

UCLA – University Of California Los Angeles
University of  California Los Angeles är ett av världens mest välkända universitet och rankas som det främsta av USA:s publika, statliga universitet. UCLA stora berömda campus i stadsdelen Westwood nära havet är välkänt från filmer och TV serier.

STARTER
Programmen startar 4 gånger om året: sept, jan, april, juni

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.