Fashion Merchandising - Berkeley College, New York
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

> 3 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Studera fashion, mode i New York!

På Berkeley College lär du dig av experter inom modeindustrin. Du kommer att dra nytta av lärare med omfattande yrkeserfarenheter och du studerar i en av världens största modemetropoler.

Programmet Fashion Merchandising and Management fokuserar på affärssidan av modebranschen. Du utbildas i alla aspekter av modeindustrins globala leveranskedja, du lär dig om nutida teknik, konsumentbeteende, produktutveckling, merchandising, distribution, marknadsföring och försäljning.

EXAMEN
Bachelor / kandidat
Associate degree

Berkeley College
Berkeley College är det perfekta valet för dig som vill studera business, management och marknadsföring eller fashion business och merchandising i New York City. Utbildningarna är praktiska och fokuserar på din framtida yrkeskarriär. Berkeley College har ett nära samarbete med näringslivet i New York och praktik ingår i utbildningen.

Berkeley College har ett flertal campus i New York City samt i New Jersey. Huvudcampus ligger i midtown på Manhattan.

STARTER
Programmet startar 3 gånger om året: sep, jan, april

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.