Fashion - Study abroad - Santa Monica College
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

1 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Fashion – Study Abroad program, 1 -2 terminer

Studera mode, fashion design och fashion merchandising på Santa Monica College!

Santa Monica College erbjuder ett färdigt program med kurser inom modedesign och fashion merchandising / fashion business. Du läser fyra kurser (12 units) under en termin och lär dig bl.a om modedesign, fashion trends, fashion history, apparel construction.

Study Abroad programmet är utformat så att du skall få ut det mesta av dina studier utomlands och riktar sig främst till dig som vill ha en kortare utlandserfarenhet eller dig som vill ha garanterade kurser under din första termin på college.

Detta program är perfekt för dig som vill testa på collegelivet i Kalifornien och Los Angeles en termin.

De credits / poäng du tar kan du använda om du bestämmer dig för att stanna kvar på Santa Monica College och läsa mot ett Certificate eller Associate degree eller transferera till universitet i USA. Om du vill tillgodoräkna dig kurserna i ett pågående examensprogram hemma – tala med studievägledaren på din högskola.

EXAMEN
Study abroad, termin utomlands, högskolepoäng

Santa Monica College
Santa Monica College är en av de mest populära skolorna för svenskar som vill studera i USA 1-2 terminer. Här studerar du på ett av Kaliforniens största community colleges med cirka 30 000 studenter varav 3000 är internationella, och hundratals är svenska.

Det stora campusområdet ligger i den sköna och trygga stadsdelen Santa Monica med Los Angeles bästa stränder nära inpå.

Santa Monica College har förhållandevis låg undervisningsavgift och mycket förmånliga antagningsvillkor.

STARTER
Programmet startar 2 gånger om året: aug, feb

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden